MontenegrinEnglish

Reference i Projekti

Kada smo svoje proizvodne kapacitete doveli na najviši nivo , osjetili smo se spremnim sposobnim da uđemo u sledeću fazu poslovanja- graževinarstvo. Bili smo u pravu. Za rekordno vrijeme uspjeli smo stvoriti impresivan portfolio najraznovrsnijih graževinskih radova: stambeno-poslovnih objekata, infrastrukturnih radova i radova od opšteg društvenog zbačaja, školskih, sportskih, kulturnih i uslužnih objekata itd. Ponosno Vam predstavljamo naš portfolio.

Stambeno poslovni objekti
Pomocni objekti
Ostali objekti

Ovdje možete preuzeti kompletan spisak izvedenih radova u PDF formatu

Ovdje možete preuzeti kompletan spisak objekata u izgradnji u PDF formatu

Cijevna Komerc profitabilno preduzeće koje ne brine samo o profit. Trudimo se da zajednici u kojoj radimo, zajednici u kojoj poslujemo i zajednici koja nam daje povjerenje, vraćamo tako što sponzorišemo neke od najvažnijih kulturnoumjetničkih, sportskih i obrazovnih događaja u Crnoj Gori.

Pomoć socijalno ugroženima: Znajući značaj toplog doma I krova nad glavom, Cijevna Komerc je uložila 80.000 eura za izgradnju zgrade “Crnogorske sestre” kaoja je poklonjena onim socijalno najugroženijim u Podgorici.

Stipendije: Bez obrazovanog društva nema razvoja. Bez razvijenog društva nema uspjeha za preduzetnike. Zato Cijevna Komerc podržava mlade ljude, njihovo obrazovanje kao i druge različite obarzovne projekte.

Spotski i kulturni događaji: Vjerujući u staru “u zdarvom tijelu, zdrav duh”, Cijevna Komerc podržava veliki broj sportskih događaja, a uz to i veliki broj kulturnih manifestacija između ostalih I ceremoniju dodjele godišnjih muzičkih nagrada MONTEFON.

Ovdje možete pogledati galeriju fotografija nekih od naših objekata.


 
PRETRAGA
PORTFOLIO
first
  
last
 
 
start
stop

FacebookPosjetite našu Facebook stranicu