MontenegrinEnglish

Ko je ko

Danilo PetrovicDanilo Petrović je vlasnik, osnivač i generalni direktor preduzeća Cijevna Komerc D.O.O. Ovaj iskusni biznismen se već dvije decenije nalazi na samom vrhu Crnogorske biznis elite. Gospodin Petrović je svojim dvodecenijskim radom pokazao da zna kako da poslovno, znalački i iznad svega fer postigne sjajne biznis rezultate.

 

 

 

Ljubinka GogicLjubinka Gogić je finansijski direktor preduzeća Cijevna Komenrc. Ova diplomirana ekonomistkinja može se pohvaliti uspješnim dugogodišnjim iskustvom u oblasti finansijskog poslovanja. Ljubinka Gogic vec dugi niz godina samostalno i sa impresivnim rezultatima vlada finansijama Cijevne Komerc.

 

 

 

Vjera LopicicVjera Lopičić je diplomirana ekonomistkinja i šef računovodsta Cijevne Komerc. Tadni vijek započela je u Centokoop-u Bar, a godinama je u Luci Bar radila kao rukovodilac privredno računasrkog sektora. Odgovorna je za računovodstveni sektor i uredno vodi naše računovodstvene knjige od 2002. Godine.

 

 

 

Slavko RadovicSlavko Radović (šef pravne službe) dipl. Pravnik, je zadužen za pravne poslove i vodi pravnu službu naše kompanije. Pruža našim klijentima kompletnu stručnu i ekspeditivnu pravnu uslugu. Nakon značajnog iskustva u tužilaštvu, već 11 godina vodi pravne poslove u Cijevnoj Komerc.

 

 

 

Ranko PetrovicRanko Petrovic u svoju biografiju upisuje preko 10 godina uspješnog rada u oblasti hotelskog menadžmenta u Njemačkoj. Svoje znabje i iskustvo, Gospodin Petrović donosi u Crnu Goru, gdje trnutno radi kao menadžer Hotela Best Western PREMIER, jednog od najekskluzivnijih reprezenata rada našeg preduzeća.

 

 

 

Valentina PajovicValentna Pajovic je nova mlada snaga naše kompanije. Sa svojim visokim obrazovanjem iz oblasti ekonomije Valentina donosi nova znanja, ideje i inovacije u naše poslovanje. Valentina trenutno radi kao asistent generalnog direktora firme, a uz to pokriva i oblast marketinga.

 

 

 

Vesko LadjicVesko Lađic je šef mehanizacije i separacije već 11 godina. Gospodin Lađić vrši nadzor i koordinira rad na svim gradilištima Cijevne Komerc. Svoje dugogodišnje iskusto dopunjuje prethodnim radom u KAP-u, apo struci je tehničar u elektrolizi.

 

 

 

  
PRETRAGA
PORTFOLIO
first
  
last
 
 
start
stop

FacebookPosjetite našu Facebook stranicu