MontenegrinEnglish

Fabrika betona

Cijevna Komerc D.O.O. Podgorica posjeduje 3 fabrike betona kapaciteta 35 m3/h, 55 m3/h i 100 m3/h a njihove pune proizvodne kapacitete iskoristili smo više puta, perticipirajući u izgradnji i rekonstrukciji najznačajnijih infrastrukturnih objekata kao što su most „Milenijum“, „Union Bridge“, „Vezirov most“, Most na Ribnici i izimajući učešća u radu na tunelima „Duga“, „Sozina“, „Šipčanik“.

Naša mašinska opremljenost je na zaidnom nivou i omogućava nam da kvalitetno proizvodimo, transportujemo i ugrađujemo gotov beton marke MB10-MB50. Dugogodišnje iskustvo i tehnološki napredna mašinerija omogućili su nam da u jednom turnusu za 1,3 h možemo proizvesti i odvesti više od 100 m3 betona.

Posjedujemo tri pumpe za beton:

  • KLEIN visine 45 m,
  • Schelle visine 24 m i
  • Schelle stabilna pumpa,

koje su aktivne i na usluzi kupcima 24 sata dnevno sedam dana u nedjelji.

U okviru fabrike betona, postoji pogon za proizvodnju betonskih blokova i betonske galanterije koji može a proizvede i do 4000 komada betonskih blokova dnevno.

Fantastična tržišna pozicija: Zbog svog dugogodišnjeg iskustva, impresivnih proizvodnih kapaciteta, kvaliteta i produktivnosti, Cijevna Komerc D.O.O. trenutno snabdijeva oko 60% lokalnog tržišta svojim gotovim betonom.

Planovi za budućnost: Postojeći obim proizvodnje trenutno zadovoljava lokalno tržište ali postoje razmišljanja za nabavku još dvije fabrike betona kako bismo u bliskoj budućnosti bili u mogućnosti da pokrijemo primorski i sjeverni dio Crne Gore. Prateća oprema za transport i vertikalni transport betona biće obuhvaćena u skladu sa tim novim kapacitetima kao i zahtjevima postojećih i buduih kupaca. Proširenje kapaciteta je planirano do kraja 2007. Godine.

Ovdje možete preuzeti PDF fajl sa tehničkim karakteristikama betonjerki.


 
PRETRAGA
PORTFOLIO
first
  
last
 
 
start
stop

FacebookPosjetite našu Facebook stranicu